Sakarya Valisi Rahmi Doğan’ın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile yayınladğı kutlama mesajı…

”Kadın; hayatın özü, toplumun vicdanı, medeniyetimizin temel direğidir. Bir milletin gücü, kadına verdiği değerle ölçülür. Kadın aynı zamanda ana, eş, evlat olmakla geleceği yoğuran aslî iradedir. Kadın; merhametiyle aileyi, sabrıyla toplumu, ferasetiyle geleceği inşa ederken güçlü ailenin, huzurlu toplumun ve büyük Türkiye’nin teminatıdır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, “Kadını güçlendirmeden toplumu güçlendirmek mümkün değildir.” Bu anlayış doğrultusunda kadınlarımızın eğitimden istihdama, üretimden ekonomiye, sosyal ve kültürel yaşamdan yönetime kadar her alanda daha görünür ve daha güçlü olması için kararlılıkla çalışıyor, kadının onurunu, emeğini ve güvenliğini merkeze alan politikaları günbegün hayata geçirmeye devam ediyoruz.
Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere hayatın her alanında alın teriyle, dirayetiyle, sevgisiyle, sabrıyla ve merhametiyle iz bırakan tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü en kalbî duygularımla kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”
Bakan Uraloğlu,Milli Elektrikli Hızlı Tren setinin “Yol Testleri Başlangıç Töreni”ne katıldı.
“Sinema Yollarda” etkinliği Arifiye’de…
Başkan Karakullukçu ve Arifiye’liler Demokrasi Meydanı’nda yerini aldı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Sakarya, Demokrasi Meydanı’nda buluştu
Sakarya Valiliği hainlerden temizlenirken Arifiyeliler sabaha kadar nöbet tuttu!
Başkan Alemdar, “15 Temmuz milletimizin kutlu direnişinin adıdır”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz